Najnovšie recenzie zo sekcie Skladové regály
- su s tenuckeho plechu a zdaju sa trocha labyne, ale po upevneni do steny super
prve pocity zmiesane, material sa mi zdal poddimenzovany, trosku komplikovanejsia montaz, po zmontovani som vsak bol prekvapeny pevnostou, vo finale ok, za tu cenu
Fistar 3x Regál 1800 x 900 x 400 mm lak 4 police čierny
Pridané: 19. júna 2023
(naposledy upravené 19. júna 2023)
Zakúpený v BazaroveRegaly.sk
spokojna
- Naozaj pevné
- Chcelo by to matice s poistkou alebo pérové podložky, aby sa časom nepovolili.
- Tiež upraviť výlisky, do ktorých sa zasúvajú police, aby boli v jednej línii a nie mierne posunuté medzi sebou po každom 7-mom otvore. Police sa potom na také miesto veľmi zle zasúvajú.
- ľahká montáž, možnosť nastavenia vzdialeností medzi policami
Kvalitný regál, pevný, jednoduchá montáž, všetko do seba krásne zapadlo. Ale radšej montovať dvaja, pre jedného by to bolo náročnejšie, ale nie nemožné.
rýchlosť dodania
- Cierna farba dobre pokryva kazdu hranu, nie su tam ostre casti
- Kvalitné prevedenie, zodpovedajúca tuhosť a pevnosť konštrukcie.
Regal ani zďaleka nemá nosnosť 2000 kg ako je deklarovana. Na nižšie zaťaženie je vhodný.
- Velkost regalu - rozmery regalu.
Podla osobneho nazoru, nezda sa mi prilis stabilny. Asi ked by som kupil drachsi regal, tak by asi bol stabilnejsi.
- Rýchla montáž.
- Nutnosť uchytenia o stenu.
Odporúčam, a objednávam ďalší regál.
Treba byť trpezlivý pri montáži a je lepšie, keď ju budú robiť dvaja
neštandartná šírka
- Jednoduchá montáž
Majster Regál Rivet bezskrutkový kovový regál so sieťovou drôtenou policou 180 x 150 x 60 cm 4 police strieborný
Regál je výborným a efektívnym riešením aj do skleníka. Ľahká montáž, kvalitné spracovanie a veľká pevnosť. Z jedného regálu je možnosť zostaviť dva praktické stoly.
Stabilný pevný regal.
- lahka a rychla montaz
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »